Alleen internet voor thuis

Internet vergelijken doe je op onze website. De snelheid van je internet abonnement in huis wordt deels bepaald door het type aansluiting. Met glasvezel- en kabelinternet liggen de snelheden doorgaans hoger dan met ADSL. Om enkel te kunnen e-mailen en surfen is een lagere snelheid in de meeste gevallen meer dan voldoende. Let ook op de minimale internetsnelheid die thuis nodig is voor bepaalde diensten, zoals het kijken van televisie via vast internet.

Wanneer je een snel internetabonnement wilt afsluiten dan is glasvezel- of kabelinternet de beste keuze. Geef tijdens het bestellen aan of je de installatie zelf wilt uitvoeren met een doe-het-zelf installatiepakket, of dat je gebruik wilt maken van een monteur. Check onze pagina met alle aanbieders in Nederland en laat een review achter.

Internet vergelijken

De uploadsnelheid van het glasvezel-internet is net zo snel als de downloadsnelheid, dus je kunt gemakkelijk grote bestanden uploaden of verzenden. Internetvergelijking.nl heeft een compleet aanbod van 13 aanbieders, waar je alle tarieven en online aanbiedingen kunt vergelijken.

U kunt direct overstappen en het goedkoopste internetabonnement kiezen en direct geld besparen. Alleen thuis kunt u via internet een apart pakket aanvragen. In de meeste gevallen kunt u naadloos overstappen en zal de nieuwe aanbieder het oude contract voor u opzeggen.

Hoe werkt de overstap?

Overschakelen naar andere internetproviders is eenvoudig. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u snel, veilig en gratis een abonnement direct via onze website aanvragen. Bij een bestelling via ons ben je altijd goedkoper dan via de aanbieder zelf. Na het organiseren van uw abonnement, vragen we u om gedetailleerde contactgegevens te verstrekken voordat u naar uw huidige situatie vraagt. Met deze informatie zorgen wij ervoor dat je naadloos kunt overstappen naar de nieuwe provider. Na bestelling ontvang je een duidelijke bevestiging met daarin een overzicht van wat er besteld is, inclusief alle kosten duidelijk vermeld. Uiteraard heb je 14 dagen bedenktijd na bestelling.