Energie vergelijken

Bij ons kunt u energie snel en gemakkelijk vergelijken. Wij bieden u een overzicht van een groot aantal energieleveranciers. Zo ziet u direct hoeveel elektriciteit u jaarlijks kunt besparen. Bij ons kunt u niet alleen energie vergelijken, maar ook direct een energiecontract ondertekenen. Dit bespaart meestal geld. Door over te stappen kun je veel geld besparen en krijg je zelfs vaak aantrekkelijke kortingen. Bovendien betaalt u nooit extra voor onze diensten. Daarnaast is overschakelen naar een ander energiecontract heel eenvoudig. De aanvraag duurt maar een paar minuten. Dan wordt alles voor je geregeld. Wil je het opslaan? Vergelijk energie in onze energievergelijker.

Energie vergelijken onafhankelijk

Je kunt energie onafhankelijk met elkaar vergelijken. We zijn geen energieleverancier. Daarom weet u dat u bij ons een onafhankelijke energievergelijking krijgt. Het maakt ons immers niet uit welke energieleverancier je kiest, we krijgen van elke leverancier dezelfde vergoeding. We zullen ons best doen om voor u de beste aanbieding te vinden die bij uw situatie past. Dat is een energiecontract met de beste combinatie van prijs en kwaliteit.

Energieleveranciers vergelijken

U kunt bij ons zelfstandig Nederlandse energieleveranciers vergelijken. Door energieleveranciers te vergelijken, krijgt u een overzicht van een groot aantal energieleveranciers en de energiecontracten die zij leveren. Voer uw postcode en uw jaarlijkse (geschatte) energieverbruik in om direct de beste prijs op uw adres te zien. U kunt dan eenvoudig twee of drie contracten vergelijken die aan uw persoonlijke voorkeuren voldoen. Om dit te doen, kunt u het energiecontract waarin u geïnteresseerd bent in de comparator aanvinken en onderaan de pagina op “Vergelijken” klikken. We maken energievergelijking eenvoudiger.

Vergelijk energie

Energie kun je gemakkelijk met ons vergelijken. Energie vergelijken begint met het invoeren van uw gegevens. Bij het vergelijken van energie voor u hebben we de volgende gegevens nodig: Aantal mensen in uw huis of elektriciteits- en gasverbruik Uw postcode en huisnummer Uw huidige energieleverancier (indien aanwezig) We hebben deze gegevens nodig om de kosten van nieuwe energiecontracten te berekenen. De kosten van elk energiecontract verschillen per huishouden en woonplaats.

Aanvragen

Heb je energie vergeleken en een keuze gemaakt? Klik vervolgens op “Bekijken”. We sturen het verzoek door en zorgen ervoor dat uw nieuwe leverancier uw registratie afhandelt. U bent niet zeker van uw keuze, bent u bereid die te overwegen? geen probleem. U kunt de offerte naar uw e-mailadres sturen voor latere controle en verzoek. Bent u niet tevreden over de geconverteerde dienst, dan kunt u uw aanvraag alsnog binnen 14 dagen annuleren. Wat een goed idee!

Energiecontract opzeggen

Als u met ons ruilt, zal de nieuwe leverancier uw huidige contract opzeggen. Na het aanvragen van een nieuw energiecontract hoeft u niets te doen. Als u een onzeker contract heeft, kunt u op elk moment overstappen. Als je een contract voor bepaalde tijd hebt, controleer dan de einddatum van het contract. Is dit binnen twee maanden? Vervolgens kunt u op elk moment zonder problemen overschakelen. Gaat uw contract langer mee? Neem contact met ons op, wij zullen u bij het overstappen persoonlijke suggesties geven. Als u te vroeg overstapt, kunt u de leverancier een boete geven. We helpen u graag om te begrijpen hoe het voor u werkt.

Verhuizen

Als je wilt verhuizen, kun je ervoor kiezen om een ​​nieuw energiecontract te tekenen of te verhuizen. Wilt u overstappen naar de leverancier met de laagste energieprijs en heeft u nog een energiecontract lopen op uw oude adres? Dan moet je het oude energiecontract zelf opzeggen.